Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مدرس زبان انگلیسی گفت: برای یادگیری هرچه بهتر در سنین پایین‌تر از تکنیک بازی استفاده می‌کنیم؛ گاهی از فراگیران با سنین بالاتر نیز می‌خواهیم دستور پخت یک غذا را به انگلیسی اعلام کنند که این امر منجر می‌شود مطالب آموخته‌شده در گذشته به فراموشی سپرده نشود.

مهدی رحیمی مدرس و مترجم زبان انگلیسی در حاشیه دوره دانش‌افزایی ویژه اساتید گروه زبان‌های خارجی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به اینکه روزگار به سمت تحول حرکت و سطح علمی افزایش پیدا کرده ما هم باید به سمت آموزش زبان پیش رویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص علت استقبال مردم برای یادگیری زبان دوم عنوان کرد: اغلب خانواده‌ها اصرار دارند تا کودکان آن‌ها در سنین پایین زبان دوم را بیاموزند؛ در سنین بالاتر تحصیل و کسب علم، نیاز ایجاب می‌کند که فرد زبان دوم را یاد بگیرد.

این مدرس با اشاره به اینکه هر چه سن یادگیری پایین‌تر باشد یادگیری راحت‌تر است، عنوان کرد: در خانواده‌ها وقتی نوزادی متولد می‌شود این نوزاد تا یک سال فقط به حرف‌های اطرافیان خود گوش می‌دهد و بعد از یک سال و آنالیز کلمات شروع به حرف زدن می‌کند و آموزشی هم نمی‌بیند؛ در زبان هم هر چه میزان گوش دادن بیشتر باشد یادگیری بهتر خواهد بود.

وی بیان کرد: لزوماً این‌گونه نیست که بگوییم حتماً باید کتاب و روش‌های زیادی وجود داشته باشد؛ به نظر من یکی از روش‌های خوب یادگیری این است که فراگیران قوه شنوایی خود را تقویت کنند؛ وقتی زیاد گوش بدهند آهسته‌آهسته شروع به بیان کلمات می‌کنند.

رحیمی با اشاره به اینکه سیستم آموزشی در آموزشگاه‌های قزوین نسبت به دیگر استان‌ها در آموزش قوی‌تر است، خاطرنشان کرد: در آموزش زبان باید به چهار نکته شنیدار، نوشتار، گفتار و تکرار توجه کرد؛ یک بخشی از آموزش به تکرار و تمرین زبان‌آموز بستگی دارد؛ فراگیران باید تلاش داشته باشند تا آموخته‌های خود را به فراموشی نسپرند.

این مدرس در پایان یادآور شد: برای یادگیری هرچه بهتر در سنین پایین‌تر از تکنیک بازی نیز استفاده می‌کنیم؛ گاهی از فراگیران با سنین بالاتر نیز می‌خواهیم دستور پخت یک غذا را به انگلیسی اعلام کنند که این امر منجر می‌شود مطالب آموخته شده در گذشته به فراموشی سپرده نشود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی آموزش زبان انگلیسی كودكان آموزش زبان خارجی منطقه قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۷۵۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش: با این راهکار ساده دمای گوشی خود را پایین بیاورید!

ایتنا - کارشناسان می‌گوید در صورت داغ شدن بیش از حد گوشی، نباید از آن استفاده کرد زیرا احتمال آتش گرفتن یا حتی انفجار آن وجود دارد. اما چگونه می‌توان در مدت زمانی اندک دمای گوشی را کاهش داد؟
افزایش شدید دمای تلفن‌های همراه هوشمند می‌تواند عواقب جبران ناپذیری به همراه داشته باشد. استفاده طولانی مدت، اجرای نرم‌افزارها یا بازی‌های سنگین، شارژ کردن مداوم دستگاه و حتی قرار گرفتن در معرض نور مستقیم آفتاب از جمله عواملی هستند که می‌توانند منجر به افزایش دمای گوشی شوند.

کارشناسان می‌گویند اگر گوشی بیش از حد داغ شود و کاربر متوجه این موضوع نشود، امکان آتش گرفتن یا حتی انفجار باتری آن وجود خواهد داشت.

افزایش طولانی مدت دمای گوشی می‌تواند به قطعات سخت‌افزاری از جمله پردازنده، باتری و سایر اجزای حساس آسیب جدی وارد کند. در شرایط بحرانی، حتی احتمال ترکیدن یا آتش گرفتن باتری گوشی وجود دارد.

براساس توصیه‌های کارشناسان، کاربران باید برای پیشگیری از درگیر شدن بیش از حد پردازنده، نرم‌افزارهای آنتی‌ویروس را ببندند، گوشی را هنگام اجرای کارهای سنگین از قاب محافظ دربیاورند، و حین شارژ گوشی را به شبکه‌های بی‌سیم یا بلوتوث متصل نکنند.

آنها همچنین توصیه می‌کنند برای شارژ کردن باتری، از شارژرهای اصلی و استاندارد شرکت سازنده گوشی استفاده شود و از محصولات ارزان‌قیمت شرکت‌های ناشناخته که استانداردهای لازم را ندارند، پرهیز شود.

شارژ کردن باتری در بازه ۲۰ تا ۸۰ درصد، بهترین راه برای جلوگیری از گرم شدن گوشی است. در این بازه که بازه سلامت باتری نامیده می‌شود، باتری گرمای کمتری تولید می‌کند.

همچنین توصیه می‌شود کاربران از به‌روزرسانی گوشی‌های خود غافل نشوند، زیرا بسیاری از این به‌روزرسانی‌ها با هدف رفع ایرادات گرمایی دستگاه ارائه می‌شوند.

در نهایت کارشناسان تأکید می‌کنند اگر با وجود رعایت تمام نکات، گوشی همچنان بیش از حد داغ می‌شود، کاربر باید فورا آن را خاموش کرده و از بکارگیری آن خودداری کند تا از وقوع حوادث ناگوار جلوگیری شود.

دیگر خبرها

  • درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان می‌شود
  • گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور
  • هوش مصنوعی به زبان ساده برای کودکان و نوجوانان
  • روایت «ایران» از زندگی در باغچه‌بان
  • زبان برنامه نویسی پایتون چیست و چگونه می‌توان آن را یاد گرفت؟
  • اوایل انقلاب بسیاری از مشاغل مهم در اختیار معلمان بود
  • آموزش: با این راهکار ساده دمای گوشی خود را پایین بیاورید!
  • افتتاح نمایشگاه فرصت‌های متنوع یادگیری در هفته گرامیداشت مقام معلم
  • ۱۱ اردیبهشت؛ برگزاری مرحله دوم آزمون پایش عملکرد یادگیری دبیرستانی‌ها
  • حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود