Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@03:38:56 GMT

راه‌های آموزش زبان انگلیسی به کودکان در منزل چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۷۰۱۵۳

راه‌های آموزش زبان انگلیسی به کودکان در منزل چیست؟

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، در این مقاله از موسسه دنیای زبان قصد داریم به طور مفصل از راه‌های آموزش زبان انگلیسی برای کودکان در منزل صحبت کنیم. به شما خواهیم گفت از کجا شروع کنید، چه ابزارهایی به کار ببرید و چگونه کودک دلبندتان را به یادگیری علاقه مند کنید.

۱. از کجا شروع کنیم؟

در شروع آموزش زبان انگلیسی به بچه‌ها، مهم‌ترین نکته در نظر گرفتن علایق کودک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما در اولین مرحله اگر نمی‌دانید از کجا شروع کنید ما موضوعات زیر را پیشنهاد می‌دهیم:

* اعداد و شماره‌ها

* رنگ‌ها

* صفت‌هایی مثل بلند و کوتاه یا بزرگ و کوچک و...

* اعضای بدن

* اسباب بازی

* حیوانات مثل حیوانات اهلی، وحشی، خانگی و...

* لباس‌ها

* انواع غذا

اگر کودک شما عاشق حیوانات است، می‌توانید با نام انواع حیوانات شروع کنید.

۲. برای یادگیری بیشتر و موثر با کودک بازی کنید

کودکان در حین بازی و تفریح بیشتر یاد می‌گیرند. سعی کنید در بازی‌هایی که با کودک انجام می‌دهید، زبان انگلیسی را هم دخیل کنید. برای مثال در بازی قایم باشک می‌توانید اعداد را به انگلیسی بشمارید تا برای کودک تمرین و تکرار خوبی باشد.

استفاده از فلش کارت‌های متنوع و سرگرم کننده با نقاشی‌ها و عکس‌های جذاب یک راه خوب برای یادگیری کودک است. می‌توانید با کلمات بازی کنید تا آموختن زبان انگلیسی برای کودک مفرح و شاد باشد.

بازی‌های آنلاین، بازی‌های فکری و هیجان انگیز همه و همه از ابزارهای بی نظیری در یادگیری کودک به شمار می آیند.

۳. کتاب‌های داستان مصور نقش به سزایی در یادگیری کودک دارند

یکی دیگر از راه‌های آموزش زبان انگلیسی به کودکان در منزل استفاده از کتاب‌ها و یا مجلات انگلیسی مناسب و جذاب برای آن هاست. در بین مجموعه داستان‌هایی که برای کودکانتان می‌خوانید گاهی هم کتاب‌های انگلیسی جای دهید.

به تدریج و با مداومت آنها را به خواندن داستان‌های انگلیسی مشتاق کنید و با گذشت زمان از آنها بخواهید جملات و لغات کتاب را با شما تمرین و تکرار کنند.

از کتابخانه ها یا کتاب فروشی‌ها، کتاب‌هایی را تهیه کنید که تصاویر جذاب با رنگ‌هایی زنده و شاد داشته باشند. در خواندن داستان از لحن‌ها و صداهای گوناگون استفاده کنید یا به همراه کودک بخشی از کتاب را به صورت نمایش بازی کنید. اجازه دهید کودک تخیلات خودش را در داستان وارد کند و همزمان با زبان انگلیسی خو بگیرد.

۴. داشتن برنامه‌ی مشخص برای یادگیری زبان ضروری است

در بین برنامه‌های بازی کودکتان یک زمان مشخص را به یادگیری زبان اختصاص دهید. اجازه دهید کودک به این زمان عادت کند و ساعات آموزش زبان برایش به ساعاتی خوش و هیجان انگیز تبدیل شود.

در ابتدای کار از زمان‌های کوتاه شروع کنید تا کودک شما خسته و دلزده نشود. برای مثال می‌توانید از روزی ۱۵ دقیقه شروع کنید. سپس هر زمان که احساس کردید کودک تمرکز و اشتیاق کافی برای یادگیری زبان را کسب کرده، می‌توانید این زمان را افزایش دهید.

توقع نداشته باشید که روند آموزش زبان برای کودکتان سریع پیش برود. یادگیری زبان برای همه ی افراد در همه ی سنین نیازمند تکرار مداوم است. به کودک زمان دهید به قدر کافی لغات را تکرار کند و عبارات را بارها و بارها بشنود. در طی روند آموزش ناامید نشوید و برنامه یادگیری را به طور منظم ادامه دهید.

۵. یادگیری زبان انگلیسی کودکان در منزل از طریق ترانه‌ها

امروزه از طریق اینترنت به راحتی می‌توانید به انواع موسیقی‌ها و ترانه‌های انگلیسی مناسب برای کودکان دست پیدا کنید. یک پلی لیست تهیه کنید و با کودکتان به آنها گوش دهید. ترانه‌ها راهی عالی برای بهبود تلفظ زبان انگلیسی هستند و خیلی راحت در ذهن می‌مانند.

معنای کلمات ترانه را می‌توانید به مرور و با حرکات یا علائم به کودکتان آموزش دهید. در وهله اول اجازه دهید کودک شما به الگوهای تلفظ و لحن‌ها عادت کند و بعد آموزش را گسترده‌تر کنید.

۶. برای یادگیری بیشتر؛ بهتر است کودک به کمک زبان انگلیسی ارتباط برقرار کند

در جمع والدین دیگری که می‌دانید می‌خواهند به کودکانشان زبان انگلیسی یاد بدهند قرار بگیرید و با هم به گردش بروید. در پارک، پیک نیک، باغ وحش و … کودکانتان را تشویق کنید با هم لغات انگلیسی را تکرار کنند.

برای مثال باغ وحش یک محیط عالی برای یادگیری نام حیوانات است. کودک شما وقتی در جمعی قرار بگیرد که به زبان انگلیسی اسم حیوانات را تکرار می‌کنند، به آموزش علاقه مند می‌شود، لغات بهتر در ذهنش می‌مانند و خاطره‌ای خوش خواهد داشت.

در صورتی که این قبیل فعالیت‌ها برایتان مسیر نیست، می‌توانید از طریق اینترنت کودکان را تشویق کنید با هم به انگلیسی ویدئو چت کنند. این کار باعث می‌شود صحبت کردن به انگلیسی برای کودک شما به امری عادی تبدیل شود و در آن مهارت کسب کند.

۷. تمام موقعیت‌ها برای یادگیری زبان انگلیسی مناسب است

یادگیری زبان انگلیسی کودکان در منزل به شما امکان می‌دهد که در تمام موقعیت‌ها لغات را به کودکان آموزش دهید و به تکرار آنها بپردازید. می‌توانید از اشیای خانه شروع کنید و نام آنها را با کودکتان تمرین کنید.

با گذشت زمان و تمرین بیشتر می‌توانید یک مرحله پیشرفته‌تر عمل کنید و در حین کارهای روزمره جملات انگلیسی به کار ببرید. برای مثال از کودکتان به انگلیسی بخواهید که برایتان کاری انجام دهد. یا به او بگویید کاری که در حال انجام دادن آن است، به انگلیسی چطور گفته می‌شود.

با کودکتان به خرید بروید و سعی کنید کلمات مرتبط را به کار ببرید. معنای هر لغتی که در طی روند آموزش از روی کتاب‌ها یا سی دی‌ها با او تمرین کرده اید را از نزدیک نشانش دهید تا آنها را بهتر به خاطر بسپارد.

بگذارید یادگیری زبان انگلیسی برایش کاری شیرین و دوست داشتنی باشد. هیچ فشاری به کودک وارد نکنید و با هدیه‌های جذاب مدام به تشویق او بپردازید.

تدریس خصوصی زبان انگلیسی به کودکان

اگر وقت کافی برای یاد دادن زبان انگلیسی به کودک دلبندتان را ندارید موسسه تدریس خصوصی دنیای زبانبا دارا بودن اساتید مطمئن و برجسته کار با کودک که سال‌ها سابقه کار در این زمینه را دارند برایتان در نظر گرفته و اجازه ورود هر استادی را به حریم منزلتان نخواهیم داد. کافی است با ما تماس بگیرید: ۰۹۱۲۳۸۳۹۵۸۶

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5022138

منبع: مهر

کلیدواژه: آموزش زبان خارجی برگزاری دوره آموزشی کسب و کار کسب و کار گروه خودروسازی سایپا گروه صنعتی ایران خودرو ایران خودرو لوازم خانگی سایپا صنعت خودروسازی فضای کسب و کار بانک قرض الحسنه مهر ایران درب اتوماتیک کسب و کار اینترنتی جزیره کیش سایت دیوار یادگیری زبان انگلیسی زبان انگلیسی به کودک آموزش زبان انگلیسی کودکان در منزل برای یادگیری شروع کنید برای کودک برای مثال کودک شما کتاب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۷۰۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید و نباید‌های تعامل با کودکان چاق

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، اگر شما نگران وزن کودکتان هستید می‌توانید از مراقبین سلامت مانند پزشک خانواده، متخصص اطفال و متخصص تغذیه کمک بگیرید. آنها می‌توانند شما را در خصوص چگونگی حمایت از فرزندتان و همچنین هر گونه خدماتی که کودک شما ممکن است به آن نیاز داشته باشد، کمک کنند.

از مقصر جلوه دادن کودک بپرهیزید

نوجوانان و جوانان می‌توانند به دلایل مختلفی که فراتر از کنترل و رفتار‌های آنهاست، دچار اضافه وزن شوند که اغلب اوقات این دلایل پیچیده است. کودکانی که با وزنشان مشکل دارند اغلب تعصب، تبعیض و قلدری را تجربه می‌کنند. نکته اساسی این است که شما از مقصر دانستن کودکتان بشدت بپرهیزید و به جای آن سعی کنید موارد ساختاری که در ایجاد افزایش وزن نقش دارد را دریابید. درک بهتر موارد گفته شده به عنوان شروع کار می‌تواند به شما در حمایت عملی از کودکتان کمک کند.

وزن کودک در جریان زندگی می‌تواند تحت تاثیر تداخلات ژنتیک، تجربه‌های اوان کودکی و محیط اطرافش قرار گیرد. افزایش وزن کودک را می‌توان زمانی انتظار داشت که کودک در محیطی غذا بخورد، بازی کند و یاد بگیرد که فعالیت بدنی کم و مصرف بالای غذا‌های ناسالم غنی از انرژی، ارزان و در دسترس با مقادیر بالای چربی و قند و شکر تبلیغ و ترویج داده می‌شود. افزایش وزن اغلب اوقات پاسخ طبیعی بدن به محیط غیر عادی است. علاوه بر این، کودکان گاهی اوقات درگیر غذای ناسالم می‌شوند تا با استرس و بی‌حوصلگی مقابله کنند یا خودشان را از احساس اضطراب و ناراحتی برهانند.


سعی کنید بدون قضاوت با کودکان صحبت کنید

این که کودکان بدانند شما زمانی که آنها نگران هستند بدون هیچ گونه قضاوتی در کنارشان هستید، بسیار اهمیت دارد. از صحبت با زبان سرزنشگر و هم چنین خطاکار شمردن کودک و دادن بازخورد‌های منفی در خصوص شکل بدن دیگران و حتی خودتان بپرهیزید. این مورد می‌تواند برای عزت‌نفس کودک مضر باشد و باعث شود که آنها برای صحبت با شما احساس راحتی نکنند.

شروع صحبت در خصوص اضافه وزن و چاقی به زبان مادری می‌تواند شروع خوبی باشد. اولویت دادن به فرد و نه شرایطی که در آن قرار دارد می‌تواند مشکل کسانی که درگیر اضافه وزن و چاقی هستند را یک مشکل انسانی جلوه دهد و اجازه ندهد شرایط آنها هویتشان را تعریف کند. برای مثال: «شخصی با اضافه وزن و چاقی و نه شخص چاق».

سعی کنید شما مکالمه با کودکتان را شروع کنید و از او بخواهید هر گاه فکر و احساسی در خصوص وزن بدنش داشت با شما در میان بگذارد. اگر کودک شما بازخورد منفی در خصوص وزنش داشت، سعی کنید دلیل این موضوع را کشف کنید. به دقت به کودک گوش بدهید و سعی نکنید از نگرانی آنها ساده بگذرید یا آن را کم‌اهمیت جلوه دهید. اگر متوجه شدید که کودک یا بزرگسال دیگری کودک شما را مورد آزار و اذیت قرار می‌دهد که می‌تواند به صورت آنلاین و یا حضوری اتفاق بیفتد، در اسرع وقت به آن رسیدگی کنید.

سعی کنید عزت نفس و نقاط قوت آنها را در حوزه‌های دیگر که به وزن کودک ارتباط ندارد مورد تشویق و تمجید قرار دهید. برای مثال: «من به این که شما برای امتحان با پشتکار درس خواندید افتخار می‌کنم یا من عاشق رفتار مهربانانه شما با برادرت هستم.»

مکالمه مفید داشته باشید

در زمانی که تغییرات در محیط دیجیتال به سرعت اتفاق می‌افتد، نکته حایز اهمیت این است که از تهدید‌هایی که سلامت روان و تندرستی کودکتان را به مخاطره می‌اندازد آگاه باشید، زیرا این مورد به ظاهر بدن و اعتماد به نفس ارتباط دارد. این موارد می‌تواند شامل موارد زیر باشد:

پست‌هایی که در شبکه‌های اجتماعی گذاشته می‌شود که معمولا وزن را به صورت یک کلیشه در می‌آورند و یا اختلالات غذاخوردن را ترویج می‌دهند و بازاریابی مداوم غذا‌های ناسالم که کودکان را هدف قرار می‌دهد.

شما باید مشتاق ایجاد محیط امنی برای مکالمه با کودکتان باشید. می‌توانید با پیش‌دستی کردن برای ایجاد فرصت صحبت در خصوص سلامت روان و این که چطور رفتار‌های آنلاین می‌تواند بر سلامت و تصویری که کودکان از خود دارند اثر بگذارد، شروع کنید.

می‌توانید موارد زیر را برای شروع مکالمه در خصوص وزن با کودکتان مورد توجه قرار دهید:

از کودکتان سوالات باز (مانند چه احساسی داری؟ یا در مدرسه چه خبر است؟) بکنید و از آنها بخواهید احساساتشان را بیان کنند.
از کودکتان برای این که به شما اعتماد کرده است تشکر کنید تا بتوانید احساس امنیت را در او به وجود آورید.
در حالی که تصدیق می‌کنید غذا خوردن سالم و حفظ وزن سلامت می‌تواند چالش برانگیز باشد، مزایای سلامت بهتر را مورد تاکید قرار دهید.مثبت و حمایت کننده باشید.


رفتار‌های سالم را مورد توجه قرار دهید

به طور کلی به جای تمرکز بر کاهش وزن بر اهداف سلامتی تاکید کنید، مگر این که مراقبین بهداشتی بخواهند که شما به کاهش وزن توجه کنید. رفتار‌های غذاخوردن سالم و فعالیت بدنی یک شبه به صورت عادت در نمی‌آید، بلکه نیازمند زمان، تلاش و مراقبت از جانب شما و کودکتان است تا این تغییرات ادامه‌دار باشد. احتمال خیلی کمی دارد که تغییرات زیاد و ناگهانی در رژیم غذایی و شیوه زندگی کودکتان نتیجه‌بخش باشد. این کار حتی می‌تواند برای سلامت کودک مضر باشد. تغییرات زمانی موفقیت‌آمیز خواهد بود که کوچک، تدریجی، افزایشی و با حمایت کل خانواده باشد.

بهترین الگوی ممکن برای کودکتان باشید. غذا‌های مغذی و تازه مانند میوه‌ها و سبزی‌ها را انتخاب کنید، فعالیت بدنی را تشویق کنید و خواب کافی را ترویج دهید و از این که با کودکتان در خصوص وزن افراد دیگر بازخورد منفی دهید بشدت بپرهیزید.

این که وزنتان چقدر است اهمیتی ندارد. شما می‌توانید به کودکتان با انجام رفتار‌های سالم کمک کنید. گروه‌های غذایی مختلف را با هم بشناسید، یاد بگیرید که چه مواد مغذی به عنوان غذای سالم مورد نیاز بدن است و درباره اینکه که چرا بعضی از غذا‌ها انتخاب بهتری از غذا‌های دیگر هستند، با هم صحبت کنید.

تمام سعی و تلاش خود را بکنید تا از مصرف غذا‌ها و نوشیدنی‌های فوق فرآوری شده که غنی از نمک، شکر و چربی هستند، جلوگیری کنید، اما از تلاش برای منع کامل بعضی از غذا‌ها بپرهیزید، زیرا این مورد می‌تواند اثر معکوس داشته باشد و باعث مصرف بیشتر آنها شود. بیشتر غذا‌هایی که بصورت آماده به مصرف یا اصطلاحا «بگیر و ببر» عرضه می‌شود غنی از چربی، شکر، و نمک بوده و خیلی باعث رفع گرسنگی نمی‌شود. به جای آن، میان وعده‌هایی که سالم بوده و گرسنگی را برطرف می‌کند مانند برش‌هایی از میو‌ها و سبزی‌ها و ماست ساده را در دسترس قرار دهید. مصرف آب را به عنوان نوشیدنی اصلی به جای نوشیدنی‌های میوه‌ای حاوی شکر مد نظر قرار دهید و در مورد غذا‌ها و نوشیدنی‌هایی که در خانه در دسترس است جانب احتیاط را رعایت کنید.
از زمان با هم غذاخوردن لذت ببرید

هر زمان که امکان‌پذیر است غذا را تهیه کرده و با هم به صورت یک خانواده میل کنید. این بهترین فرصت برای صحبت درباره انتخاب‌های غذای سالم و تمرین مصرف آنها است. غذا را به کودک به اندازه مناسب برای کودک بدهید و اگر کودک هنوز گرسنه است اجازه دهید برای مقادیر بیشتر غذا درخواست کند. داشتن زمان مشخص برای وعده‌های اصلی و میان وعده (ها) کمک می‌کند تا به کودک آموزش دهید که به جای ریزه‌خواری در طی روز باید زمان مشخصی برای غذا خوردن داشته باشد.

شادمانی را در فعالیت بدنی و حرکات روزمره پیدا کنید

فعالیت بیرون از خانه و فعال بودن را در قالب خانواده تشویق کنید. از سن ۳ سالگی به بالا کودکان باید روزانه حداقل یک ساعت فعال باشند. اما این مورد می‌تواند بصورت پشت سرهم نباشد و به زمان‌های کوچکتر ۱۵ الی ۲۰ دقیقه تقسیم شود. برای کودکان کوچکتر می‌توانید بازی‌هایی مانند دنبال هم کردن و توپ‌بازی را انجام دهید. اگر امکان دارد برای عبور و مرور، راه رفتن و دوچرخه‌سواری را به جای استفاده از ماشین در نظر بگیرید. از ورزش‌های تیمی در مدرسه و یا خارج از آن حمایت کنید. این کار می‌تواند فعالیت بدنی را لذت‌بخش‌تر کند و هم‌زمان ارتباطات کودکان را نیز بهبود ببخشد.

سلامتی نه وزن

از این که در این فرایند فقط وزن را مرکز توجه قرار دهید، پرهیز کنید و توجه بیشتری را به مزایای رفتار‌های غذاخوردن سالم و فعالیت بدنی در کل خانواده معطوف کنید. این موارد برای حمایت از رشد و تکامل کودکان تا بزرگسالی و افزایش ایمنی و سلامت عاطفی مورد نیاز است. در حقیقت ایجاد تغییرات مطلوب در سطح خانواده می‌تواند به پیشگیری از رژیم غذایی نادرست و یا داشتن مشکلات غذا خوردن در آینده کمک کند.


بهترین راه برای حمایت از خوشبختی و سلامت کودکتان، این است که او بداند تحت هر شرایطی شما در کنار او خواهید بود. با لذت بردن از خوراکی‌های سالم و انجام فعالیت بدنی به صورت خانواده شما می‌توانید به کودکتان کمک کنید تا در ایجاد تغییرات مثبت و شیوه زندگی سالم احساس تنهایی نکند و بداند که این موارد فراتر از کاهش وزن است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور
  • هوش مصنوعی به زبان ساده برای کودکان و نوجوانان
  • روایت «ایران» از زندگی در باغچه‌بان
  • زبان برنامه نویسی پایتون چیست و چگونه می‌توان آن را یاد گرفت؟
  • علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
  • شرایط اخذ ویزای دبی برای کودکان
  • باید و نباید‌های تعامل با کودکان چاق
  • ۷ نکته مهم برای آرام کردن کودکی که عصبانی و پرخاشگر است
  • افتتاح نمایشگاه فرصت‌های متنوع یادگیری در هفته گرامیداشت مقام معلم
  • حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود