Web Analytics Made Easy - Statcounter

آموزش زبان انگلیسی به کودکان پیش دبستانی

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از کودکت ،آموزش زبان انگلیسی به کودکان پیش دبستانی از ده سال پیش یک شیوه مرسوم در کشور جمهوری چک است و تاکنون هم انجام این شیوه ادامه دارد. بیشتر مهد‌کودک‌ها در جمهوری چک، آموزش زبان انگلیسی به کودکان پیش دبستانی را به عنوان یکی از برنامه‌‌های آموزشی خود دنبال می‌کنند؛ البته در مرکز جمهوری چک یعنی پراک زبان‌هایی مانند فرانسه یا انگلیسی هم به کودکان آموزش داده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر مهد‌کودک‌های بین‌المللی از روش غوطه‌وری برای آموزش استفاده می‌کنند. مهد‌کودک‌های دولتی و خصوصی هم از دیگر روش‌های متفاوت خارجی برای آموزش زبان بهره می‌گیرند. کلاس‌ها یک یا دو بار در هفته برگزار خواهد شد. این آموزش‌ها توسط خود معلم مهد‌کودک یا فردی که مدرک آموزش زبان دوم را دارد، انجام می‌شود. یکی از مهم‌ترین و مشهور‌ترین دور‌ه‌های آموزشی مربوط به هلن دورون است که یادگیری زبان انگلیسی در این سن را مانند زبان مادری امری طبیعی دانسته است. همچنین روانشناسان می‌گویند که یادگیری زبان انگلیسی در سنین پیش‌دبستانی برای کودکان بسیار خوب است و تمام مفاهیم تا سن هفت سالگی در همان ناحیه از مغزشان ذخیره خواهد شد.

درس‌های آموزش زبان انگلیسی به کودکان پیش دبستانی

 

مهد‌کودک‌ها می‌توانند برای آموزش زبان انگلیسی برنامه‌های همزمان و سراسری داشته باشند، مگر اینکه امکانات آنها از نظر تعداد کلاس‌ها کم باشد. برخی از مهد‌کودک‌ها کلاس‌ها را صبح‌ها و برخی دیگر، بعد از ظهر برگزار می‌کنند؛ هر چند کلاس‌های صبح از نظر بالا بودن میزان تمرکز و توجه کودکان، بهتر است. زمان مناسب برای تدریس هر درس، ۲۰ تا ۳۰ دقیقه است. کودکان بر اساس رده سنی در این کلاس‌ها تقسیم می‌‌شوند. کودکان ۳ تا ۴ سال در یک کلاس قرار می‌گیرند و روش آموزش زبان به آنها بر اساس بازی و فعالیت‌های جسمی برنامه‌ریزی شده است. برای کودکان ۵ تا ۶ سال آموزش‌ها در قالب نمایشنامه هم انجام می‌شود. اگر تعداد بچه‌ها کم باشد، تقسیم‌بندی‌ها بر اساس میزان دانش کودکان صورت می‌گیرد. بر اساس تحقیقی که توسط موسسه آموزش پراگ در این رابطه صورت گرفته، توصیه شده که آموزش‌ها باید بر اساس مشخص‌های رشدی طبیعی کودکان در این سن برنامه‌ریزی شود. حتی آموزش‌‌های باید چنین ویژگی‌هایی داشته باشد:

 قابلیت فهم و یادگیری  بهره‌مندی از بازی و فعالیت جسمی  آموزش غیر‌مستقیم قابلیت پرورش تخیل فعال کردن تمام حواس  تنوع فعالیت‌های کلاسی  تقویت‌کننده یادگیری رویکرد یادگیری شخصی  استفاده از زبان مادری  استفاده از محرک‌های مثبت و مناسب فعالیت‌های بین کلاسی

 

مواد آموزشی بسیاری زیادی وجود دارد که معلم‌ها می‌توانند از آنها برای آموزش زبان انگلیسی استفاده کنند. مثلا روش‌های آموزش زبان انگلیسی به عنوان زبان دوم و کتاب‌های کوچک برای بچه‌های با سن کم مناسب است. همچنین بچه‌ها تمایل زیادی به مشاهده مواد آموزشی مثل پوستر‌ها، فلش‌کارت‌ها، تصویر‌ها، فیلم‌ها، کتاب‌ها و لغت‌نامه‌های تصویری دارند. درگیر شدن بچه‌ها با تمرین‌ها و فعالیت‌های سرگرم‌کننده مانند شرکت در جشن‌های مختلف و تولد می‌تواند در یادگیری زبان به آنها کمک کند. چند روش وجود دارد که به کمک آن می‌توان تمرکز بچه‌ها را یادگیری زبان جلب کرد:

روش‌ کار عملی روش نقاشی و مکالمه روش آواز‌خوانی و شعر‌خوانی واکنش‌های فیزیکی دسته‌جمعی (TPR)

آموزش‌های کلاسی معمولا شامل روش واکنش‌های فیزیکی دسته‌جمعی می‌شود. در این روش معلم با حرکات بدن و صورت، یک فرآیند آموزشی را تقلید می‌کند و بچه‌ها باید به همان صورت به معلم پاسخ دهند. از این روش برای آموزش درس‌های دیگر هم می‌توان استفاده کرد. این روش تاثیر یادگیری زبان روی کودکان را دو برابر می‌کند. مثلا زمانی که به آموزش اعضای بدن می‌رسد، معلمان می‌توانند از آهنگ‌های مربوط به این بخش استفاده کنند و بچه‌ها هم همراه آنها تکرار کنند. آموزش‌های زبان انگلیسی به کودکان پیش‌بستانی اگر در راستا و هم جهت با رشد طبیعی کودکان و مناسب با سن آنها انجام شود، تاثیر شایانی خواهد داشت. از طرفی دانش بالای معلم، تسلط او در آموزش زبان به کودکان و میزان علاقه او در این زمینه، اهمیت زیادی دارد. بنابراین یادگیری زبان انگلیسی برای کودکان مانند زبان مادری بسیار مفید و سازنده است.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: زبان زبان انگلیسی یادگیری زندگی آموزش یادگیری زبان مهد کودک ها برای آموزش آموزش ها کلاس ها بر اساس بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۹۳۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان

فاطمه میرزانژاد، معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان گیلان از اجرای طرح شهید محمودوند در گردآوری اطلاعات کودکان بازمانده از تحصیل در سامانه وزارت آموزش و پرورش خبر داد و گفت: در مراحل بعدی اسامی دانش‌آموزان ترک‌تحصیل کرده شناسایی نشده به سایر نهاد‌ها مانند کمیته امداد، بهزیستی، اداره کار و نیز استانداری ارسال و از ظرفیت آنها برای شناسایی سایر کودکان استفاده می‌شود. 

او همچنین افزود: اداره کار با اعطاء بسته‌های حمایتی مالی و معیشتی به خانواده‌های دارای فقر مالی، بهزیستی با کمک به کودکان با بیماری‌های خاص و حمایت از کودکان بد سرپرست و بی سرپرست، دادگستری با حمایت قضایی از کودکان بد سرپرست و بی سرپرست، ثبت احوال با کمک برای ثبت مشخصات و دریافت شناسنامه برای ایجاد هویت و ثبت‌نام در سامانه‌های آموزش و کمک به ادامه تحصیل دانش‌آموزان پای کار هستند تا هیچ دانش‌آموزی از تحصیل باز نماند.

معاون آموزش و پرروش گیلان تصریح کرد: در این طرح از تمامی ظرفیت‌های استان برای شناسایی و بازگرداندن دانش‌آموزان به تحصیل استفاده می‌شود.

به گفته میرزانژاد، ۱۵۴ دانش‌آموز در مقطع ابتدایی و ۱۲۸ دانش‌آموز در مقطع متوسطه با اجرای این طرح در سال تحصیلی ۱۴۰۲ – ۱۴۰۱ به تحصیل بازگردانده شدند.

طرح شهید علی محمودوند که شهید شاخص گروه تفحص با ۷۰ درصد جانبازی شیمیایی، قطع پا و ۲۵ ساچمه در دست بود، برای شناسایی دانش آموزان بازمانده از تحصیل و بازگرداندن آنها به مدارس در کشور و از جمله استان گیلان اجرا می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور
  • هوش مصنوعی به زبان ساده برای کودکان و نوجوانان
  • روایت «ایران» از زندگی در باغچه‌بان
  • زبان برنامه نویسی پایتون چیست و چگونه می‌توان آن را یاد گرفت؟
  • روایتی از شور واشتیاق معلم درتحصیل کودکان کار
  • آموزش رایگان معلم بازنشسته به کودکان کار
  • افتتاح نمایشگاه فرصت‌های متنوع یادگیری در هفته گرامیداشت مقام معلم
  • بهترین و بدترین خاطره معلم کودکان کار
  • ۱۱ اردیبهشت؛ برگزاری مرحله دوم آزمون پایش عملکرد یادگیری دبیرستانی‌ها